De rustplaats van het verstand is het hart

Zoeken

Nieuwsbrief

U als cliënt(en)?

communicatie begint met waarnemen, luisteren en verstaan

Niet goed in uw vel zitten en niet weten hoe dit te veranderen

Misschien weet u niet meer zo goed hoe met uw man/vrouw/vriend(in) te praten. 

Wat verwacht u eigenlijk van het leven en ... wat kunt u nu eigenlijk (of beter gezegd, wat wilt u nu eigenlijk)? 

Is het iedere ochtend steeds opnieuw moeilijk om op te staan (en/of) en te starten met uw taak als vader of moeder of om naar uw werk te gaan? En het lijkt wel of u steeds vaker in de put zit of ruzie met anderen hebt?         

Graag aan de slag? Bel 06 - 102 88 777 voor een afspraak of email info@coach-counsellor.nl 

blije_ondernemer

En als ondernemer, manager of eigenaar van een onderneming gaan uw gedachten vooral uit naar uw bedrijfsvo

ering. Daar wilt u zich op richten. Zo nu en dan zoekt u daarbij een onafhankelijke, vertrouwelijke en deskundige sparringpartner om uw kansen in de markt, (groei)strategieën, ontwikkeling en aansluiting van uw interne organisatie van verschillende kanten te bekijken en te overwegen.

Misschien wilt u verdieping in uw kennis of vaardigheiden of voelt u zich overbelast. U kunt maar moeilijk communiceren met uw partner, die ene kennis (of collega). 

Of mischien lukt het u maar niet die eerste stap te zetten naar een (andere) relatie. U bent misschien geconfronteerd met een beslissing in uw (persoonlijk) leven die u maar niet kunt accepteren. U wilt zich gelukkig(er) voelen? Of misschien wel sterker en meer ontspannen.

Graag aan de slag? Bel 06 - 102 88 777 voor een afspraak of email info@coach-counsellor.nl


Inzetbaar privé en zakelijk

Coaching is breed en op alle niveaus inzetbaar. Oude denk- en gedragspatronen kunnen van invloed zijn op ons huidige denken en dan wel met het oog op het functioneren in het hier en nu. Als u dan weet wat u ervan weerhoudt gelukkig te zijn, kunt u hier ook verandering in aanbrengen.

 

Helderheid

Van Hemert helpt u met helderheid te verschaffen. De communicatie begint met waarnemen, luisteren en verstaan. Daarna gaan we samen, in een vertrouwde en betrouwbare setting, verder. De praktijk in Prinsenland Rotterdam biedt daarvoor een prettige en veilige sfeer. 

U staat centraal. 

Ik help mijn cliënten bij het (door hen zelf) samenstellen van een helder (en nieuw) beeld. Eén en ander leidt weer tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Met behulp van mijn motiverende, betrokken en inspirerende kwaliteiten zal de cliënt, vanuit de eigen kracht, zich in staat voelen deze ten volle te benutten.

 er_is_weer_begrip_over_en_weer

Frequentie

U bepaalt zelf de intensiteit. Wilt u niet de diepte in, dan doen we dat ook niet en dan coach ik u. Durft en vooral, wilt u verder kijken, dan gaan we dat ook voorzichtig doen en dan counsel ik u. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

Werkwijze

Het eerste gesprek met particulieren wordt vooraf gegaan aan een oriënterend/intake gesprek om te ervaren of we met elkaar verder kunnen en willen. Dit duurt zo'n 15 - 20 minuten. Aansluitend gaan we direct aan het werk. De kosten van de gesprekken dienen contant betaald te worden aan het einde van de sessie. Natuurlijk krijgt u een factuur.

Graag aan de slag? Bel 06 - 102 88 777 voor een afspraak of email info@coach-counsellor.nl

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]