Wees geduldig met wat geen antwoord kent en probeer te houden van de vragen zelf.

Zoeken

Nieuwsbrief

Achtergrond | Van Hemert Communicatie

Van Hemert Communicatie is in 2007 opgericht door Carla van Hemert (1963). 

Carla heeft meer dan 30 jaar ervaring op HRM-, support- en managementgebied.
Haar interesses, werkervaring en kwaliteiten heeft ze professioneel omgezet met een snel groeiende praktijk als gevolg. De werkervaring is opgedaan in het bedrijfsleven binnen commerciële (inter)nationale organisaties. Veelal in ondersteunende functies met regelmatig ook "eigen" medewerkers. Ze heeft daarin o.a. ervaring opgedaan met verandertrajecten op diverse niveaus. Carla van Hemert

Carla was èn is veel met communicatie bezig en heeft meerdere keren geassisteerd bij het opzetten van bedrijven. Vele jaren heeft ze veelvuldig (ook) werkzaamheden verricht op HRM gebied. Vanzelfsprekend heeft Carla een opleiding tot coach/counsellor gevolgd. In 2011 is hier het diploma van hypnotherapeut aan toegevoegd. De praktijk is actief sinds 2007.

 


 

(Na)scholing, intervisie etc.

Minimaal zes keer per jaar volgt Carla intervisie. Dit is intra-collegiaal overleg waarbij vakgenoten een beroep doen op hun collega's om mee te denken over persoon- en functiegebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie. Het doel is de eigen analytische en probleemoplossend vermogens nog verder te ontwikkelen. Iedere professional dient regelmatig intervisie te volgen.

 

Buurtbemiddeling 

Carla was in de jaren 2007 - 2013 ook werkzaam als buurtbemiddelaar. Zij zette zich hierbij een aantal uren per maand vrijwillig in voor het oplossen van (buren)conflicten. Buurtbemiddeling wil bewoners in staat stellen om, met behulp van een bemiddelingsteam, hun onderlinge conflicten op te lossen. buurtbemiddeling_Rotterdam
Buurtbemiddeling kan beschouwd worden als instrument om de contacten tussen buurtbewoners te verbeteren, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de leefbaarheid en veiligheid in de eigen woonomgeving. Buurtbemiddeling verlicht aantoonbaar taken van politie of woonconsulenten van corporaties. 

 

MVO 

Van Hemert Communicatie en Carla van Hemert vinden het belangrijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen en sociaal betrokken te zijn èn blijven bij de gemeenschap.

 

Soms zijn kleine dingen groot genoeg (Carla)

Carla's visie (inzake zaken) is dat in het bedrijfsleven alles uiteindelijk vooral draait om de mens want zonder een gezonde en zich goed op zijn plaats voelende medewerk(st)er begin je als werkgever niets.

 

Extra scholing 

Carla volgt regelmatig (kortdurige) scholing. Ook het zelf gecoached worden en het volgen van supervisie en intervisie behoort tot de vorming van een kwalitatieve coach en counsellor. 

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]