Wandelen is de beste medicijn. (Hippocrates)

Zoeken

Nieuwsbrief

Boek: Coach jezelf naar succes

juni 2011 - Wil je meer uit jezelf, je leven, je werk halen? Wil je meer tijd hebben, succesvoller zijn, meer voldoening ondervinden?

Coaching is de nieuwste en uiterst effectieve manier om je doelstellingen te bepalen en te realiseren. 'Coach jezelf naar succes' is je eigen persoonlijke coach, die je leert inzicht te krijgen in wat echt belangrijk is in je leven en wegen te vinden om daarnaar te leven.

Coach jezelf naar succes

Talane Miedaner presenteert, vanuit haar jarenlange ervaring als persoonlijke coach, de 101 beste, krachtigste en effectiefste coaching-tips. Ze gebruikt daarbij een makkelijk te volgen tien-stappen-plan en illustreert elke stap met alledaagse, praktische voorbeelden.

Met haar heldere no-nonsense benadering laat zij zien hoe je kunt afrekenen met 'energievreters' en hoe je de rommel in je leven opruimt, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die je belangrijk en prettig vindt.

Als u meer uit uzelf wilt halen en daar graag een prettig leesbaar boek bij wilt gebruiken dan is dit boek van Talene Miedaner wellicht iets voor u.

Boekgegevens

auteur : Talane Miedaner
prijs : Euro 7,95
afmetingen : 115x21x177 mm
ISBN 10 : 9041760326
ISBN 13 : 9789041760326

 

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]