Je bent zo jong als je vertrouwen, zo oud als je angst. Zo jong als je hoop, zou oud als je moedeloosheid.

Zoeken

Nieuwsbrief

Waarom coaching?

Voor een betere balans tussen werk en privé. Om maar iets op te noemen.

Met coaching onderzoekt u uw eigen functioneren en bent u effectiever, meer in balans, tevreden, rustiger, ontspannen, minder conflictueus. Het geeft versoepeling van uw eigen leven en in uw verhoudingen met uw omgeving. Voor een goede balans moet de rol van werkende en die van privé-persoon (partner, vader/moeder, vriend(in), kind etc.) niet in competitie met elkaar zijn.

In feite gaat het om het vermogen de verschillende rollen die u heeft met elkaar te verbinden zodat u overal uzelf kunt zijn. Wie u bent, uw identiteit, is de verbindende factor tussen de verschillende rollen die u vervult. Coaching helpt u zichzelf te vinden en hieraan vorm te geven. Het hebben van een goede balans tussen uw fysieke en mentale conditie zorgt voor rust. Met coaching maakt u keuzes om te werken aan een gezonde leefstijl.

Communicatie begint met waarnemen, luisteren en verstaan

Van Hemert Coaching en Counselling helpt u de middenmoot te ontstijgen.
Wij kunnen u helpen met zowel privé als werk-gerelateerde vragen.
Van werkloze man/vrouw tot directeur van een multinational; voor iedereen is er een passende vorm van coaching denkbaar bij Van Hemert.

Misschien heeft u levensvragen of heeft u iemand nodig om, geheel in vertrouwen, te kunnen praten. Burnout, depressie, levensvragen, loopbaanbegeleiding, relaties, werk-gerelateerde issues, noem maar op. Een goede coach kan hierbij helpen.

Van Hemert biedt o.a. business-, executive - en lifecoaching maar ook hypnotherapie aan. Ook op het gebied van loopbaanbegeleiding kunnen wij u van dienst zijn.

Waar?
Bij bedrijven op locatie of in de praktijken in de regio Leiden, Den Haag en Rotterdam. Van Hemert Coaching en Counselling is er voor u. Zet de eerste stap en maak een afspraak.

Clienten aan de Costa del Sol in Spanje, regio Elviria, San Pedro de Alcantara, Marbella, Benahavis kunnen terecht in de praktijklocatie op La Quinta.

Heeft u tips voor deze website, laat ons dat dan vrijblijvend weten. In het archief treft u meer dan 60 verschillende artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Met de zoekfunctie vindt u snel wat u zoekt.

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]