Wees niet bang een gewoonte los te laten. Je houdt er nog genoeg over.

Zoeken

Nieuwsbrief

Stofzuigen of seks?

augustus 2011 - Dat vrouwen seks minder bevredigend vinden dan mannen, mag geen verrassing meer zijn. Wel opvallend is dat vrouwen voor stofzuigen bijna net zo lief hun hand omdraaien...

Dat blijkt uit onderzoek van Psychologie Magazine onder 500 Nederlanders naar onze favoriete bezigheden. Bij mannen staat seks met stip op 1, vrouwen genieten het meest van een goede maaltijd.

Ook spreken zij liever met vriendinnen af, hebben ze een goed gesprek, lezen ze een boek en kopen ze liever iets moois voor zichzelf dan dat ze de lakens delen met hun vriend/minnaar of echtgenoot. Seks komt namelijk voor veel vrouwen pas op nummer zes terecht in de Top-10, vlak voor werken en sporten.

Een opvallende bezigheid in de Top 10 van zowel mannen als vrouwen is... stofzuigen. Bij vrouwen komt dat terecht op nummer 9, slechts twee plaatsen na het bedrijven van de liefde.

De complete Top-10 van beide geslachten ziet er als volgt uit:

Vrouwen

Mannen

1. Lekker eten

2. Goed gesprek hebben

3. Iets moois kopen

4. Afspreken met vriendinnen

5. Lezen

6. Seks hebben

7. Werken

8. Sporten

9. Stofzuigen

10. Televisie kijken

1. Seks hebben

2. Lekker eten

3. Afspreken met vrienden

4. Een goed gesprek hebben

5. Iets moois kopen

6. Televisie kijken

7. Werken

8. Lezen

9. Sporten

10. Stofzuigen

Voor het onderzoek vulden vijfhonderd mensen tussen de 18 en 69 jaar anoniem op internet een vragenlijst in over hun seksleven. Het onderzoek werd in opdracht van Psychologie Magazine uitgevoerd door RMI Fullservice Marktonderzoek.

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]