Jaag niet als een ijlbode, maar wandel als een ontdekkingsreiziger.

Zoeken

Nieuwsbrief

Opruimen - workshop

Mail ons voor de data.

Ben je net verhuisd en weet je niet waar je moet beginnen met uitpakken…..? Heb je soms het gevoel dat je onvoldoende structuur hebt in je woon- of werkomgeving? Dat je niet meer alles kan overzien en dat je te weinig aan leuke dingen toekomt? Je hebt geen tijd om spullen op te ruimen en bent te vaak het een en ander kwijt. Zoeken, zoeken en nog eens zoeken, met alle ergernis van dien…….
Kasten puilen uit, je werkplek is onoverzichtelijk en er liggen nog veel te veel papieren die afgehandeld moeten worden. Wil je daar verandering in brengen en 'er 's flink de bezem doorhalen' dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens de twee lessen komt aan de orde: theorie van opruimen, wat zijn goede opruim- en sorteermethoden voor bepaalde spullen en wat is een goede aanpak als je een slechte beginner bent, te veel hooi op je vork neemt of een opruimklus nooit afmaakt. Alle cursisten benoemen een eigen huiswerkopdracht. Aan de hand van de opdracht worden de ervaringen en resultaten besproken. Tijdens de tweede les is er speciale aandacht voor het behandelen van post en het opbergen van de administratie en andere papieren.

Door de combinatie van theorie, tips en aandacht voor de persoonlijke situaties en vragen van de cursisten, krijgt iedereen goed inzicht in de eigen situatie en bereikt iedereen resultaat met opruimen.

De workshop wordt geleid door Hisca Weggeman die ruim 7 jaar professional organizer is. Zij is lid van de beroepsvereniging NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) en geeft naast haar cursussen ook praktische hulp en advies over efficiency, timemanagement, bureau- en werkplekorganisatie, werkkamerordening en het inrichten van persoonlijke administraties. In de afgelopen jaren heeft Hisca veel kennis en ervaring verkregen in het begeleiden van mensen met AD(H)D. De begeleiding bij deze workshop is zeer persoonlijk.

De workshops Opruimen worden al enkele seizoenen met groot succes in Zjaak georganiseerd en zijn altijd zeer positief door cursisten beoordeeld. Een echte aanrader voor mensen die 'schoon schip willen maken'.

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]