Niemand kan je minderwaardig doen voelen zonder jouw toestemming. (Eleanor Roosevelt)

Zoeken

Nieuwsbrief

De scheiding komt eraan

februari 2008 - „De scheiding komt eraan, maar ik weet niet hoe”, vertelt een van de honderden bezoekers van de scheidingsbeurs zaterdag in de Jaarbeurs Utrecht.

„Toen ik hier aankwam wilde ik eerst hard weglopen. Het is zo eng.” Namen willen de meeste bezoekers niet geven. Het ligt te gevoelig of omdat manlief nog niet weet dat zijn vrouw alvast aan de voorbereidende werkzaamheden is begonnen. „Niet dat ik hem besodemieter, maar ik weet dat de scheiding eraan komt, alleen weet ik nog niet hoe”, vertelt een bezoekster die zich enkel wil identificeren met de mededeling dat bijna 60 jaar is.

De scheidingsbeurs in Utrecht is de eerste die in Nederland wordt gehouden. De beurs heeft zo'n dertig standhouders die vooral zakelijke informatie geven over een scheiding; van een notaris en advocaat tot mediator en coaching. Daarnaast worden er verschillende workshops gehouden over onderwerpen als alimentatie, de gevolgen voor de kinderen, twee carrières op een kussen en een nieuwe partner is een nieuwe stiefouder.

Bron: De Telegraaf

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]