Je leven is de som van de dingen waar je aandacht aan besteedt.

Zoeken

Nieuwsbrief

boek: Je mag mij altijd bellen

Relaas van een weduwe. Goedbedoelde uitspraken als 'Je kunt mij altijd bellen' blijken eerder zout in de wond te wrijven dan te helpen. Hoe omstanders dan wel kunnen helpen, beschrijft zij ook.

In dit boek vertelt Karin Kuiper over de eerste 1001 dagen na de dood van 'haar betere ik', haar man (en schrijver) Karel Glastra van Loon. Op zijn veel te vroege dood volgde een periode van vallen en opstaan, waarin het verlies als zoutzuur doorvrat.

Plotseling behoorde Karin tot dat lastige volkje van weduwen en weduwnaars. Zonder hulp van anderen redt niemand het, maar toch stond bovenaan haar ergernissenlijst het goedbedoelde zinnetje 'Je mag me altijd bellen'. Want hoewelgemeend ook, dit is 'hulp' die je met lege handen achterlaat. Omdat je in je diepste wanhoop niet wilt bellen en niet kán bellen, omdat je slechts denkt: Nee, het gaat niet! Zij moeten mij bellen! Het duurde honderden dagen, maar uiteindelijk volgde er een periode waarin ze terugveerde en haar levenslust hervond. Je mag mij altijd bellen is een boek voor lotgenoten én hun omstanders.

Boekgegevens

auteur : Karin Kuiper
prijs : Euro 15,95
afmetingen : 145x18x184 mm
ISBN 10 : 9020978217
ISBN 13 : 9789020978216

 

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]