We zijn allemaal ruwe diamanten. Maar wel diamanten!

Zoeken

Nieuwsbrief

Bezinningwandeling

februari 2010 - loopbaan - levensvragen - balans privé en werk

Iedereen die werkt, heeft ooit de eerste stap gezet. Daarna is van het één, het ander gekomen. Soms als een bewuste keuze en soms als een bijna automatische vervolgstap. En zo ben je in je werk aangekomen bij waar je nu staat en zal er ongetwijfeld weer een volgende verandering komen. Mensen komen er vaak niet toe om stil te staan bij hoe het nu eigenlijk met hen is in hun werksituatie.

Doe ik nog steeds het werk dat ik leuk vind, waar mijn hart naar uitgaat ? Op welke aspecten gaat het goed en op welke aspecten zou ik iets moeten veranderen ? Is de aandacht die ik geef aan mijn werkend bestaan nog wel in balans met de aandacht die ik geef aan andere levensterreinen, zoals gezin en vrije tijd ? Gaan de ontwikkelingen aan de “buitenkant” wel gelijk op met wat mijn “binnenkant” verlangt ?

Het is goed om van tijd tot tijd met dit soort vragen bezig te zijn. Te constateren in hoeverre je in je werk nog altijd genoeg jezelf kunt zijn of dat het werk eigenlijk al ver af staat van wie je eigenlijk bent. Stil staan bij keuzes die gemaakt moeten worden om van gescheiden werelden weer een kloppend geheel te maken.

Natuurlijk is het altijd mogelijk deze gesprekken in de praktijk in Prinsenland te doen. Ons is echter gebleken dat er ook veel mensen zijn die er de voorkeur aan geven één of meerdere gesprekken te doen tijdens een wandeling.

Lijkt het u prettig tijdens een wandeling door het Rotterdamse Kralingse bos eens eens met een coach te praten?

Dat kan bij en met Van Hemert Coaching en Counselling.

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]