Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Bedrijfscoaching

mei 2008 - Bedrijfscoaching is aanzienlijk toegenomen sinds de tachtiger jaren van de vorige eeuw en het is een sleutelfactor geworden in de hulp die geboden wordt aan eigenaren die de wens hebben om te groeien en uit te breiden; het biedt hun een voorsprong in het huidige concurrentieveld.

Tot 40 procent van de Fortune 500 bedrijven die geïnterviewd zijn in Fast Company Magazine, maakt gebruik van coachen ter verbetering van hun bedrijven en ze voegen eraan toe dat ze er geen gebruik van zouden maken als de investering geen winst zou opleveren. De meeste bedrijven die samenwerken met coachingsbedrijven, stellen dat het ook grote invloed had op productie en kwaliteit. Enkele bedrijven toonden een 529 procent rendement op investering, maar ook andere, onmeetbare, voordelen, waaronder:

  • 53 procent meldde een hogere tevredenheid van medewerkers
  • 60 procent meldde een verhoging van de productiviteit
  • 50 procent meldde financiële voordelen

Wereldwijd zijn ambitieuze directeuren, CEO's en managers elk jaar enthousiast om de beste praktijken te leren of om te horen van opkomende trends die hen kunnen helpen de winstgevendheid te verhogen en meer waarde te creëren. Trends tonen nog steeds aan dat bedrijfseigenaren en directeuren via coaching gelegenheid hebben om hun problemen met anderen te bespreken.

Andere recente onderzoeken naar coaching melden het volgende:

  • In The Economist stond: "Het vakgebied van 'Management- en bedrijfscoaching' groeit jaarlijks ongeveer 40 procent"
  • "Jaarlijkse uitgaven voor managementcoaching in de Verenigde Staten is geschat op $1 miljard," volgens Harvard Business Review
  • Volgens Inside Business: "Het Australische Instituut voor Management zegt dat 70 procent van zijn lidbedrijven met coaches werkt"

Coaching helpt bedrijfseigenaren om hun bedrijven naar een hoger niveau te brengen. Door middel van het bieden van deskundigheid en oplossingen variërend van marktonderzoek, verkoop, personeelszaken en/of financiering wordt een nieuwe richting gegeven aan het bedrijf. Het eindresultaat is een cliënt die geleerd heeft een efficiënter eigenaar en leider te zijn, die het bedrijf meer stabiliteit en groei kan geven.

Bron: TAB

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]