Als je het lastig hebt met 'loslaten' probeer dan 'aanvaarden'.

Zoeken

Nieuwsbrief

Wanneer is nee, NEE ?

maart 2009 - Als je je grensovergangen niet duidelijk markeert en bewaakt, worden anderen ook grenzeloos...

‘Nee' zeggen is soms moeilijker dan je zou willen. Zelfs voor redelijk assertieve mensen. Kun jij dit korte woord optimaal inzetten om jezelf, je energie, je grenzen en je geliefden te bewaken? Lijken de mensen in je omgeving JA te horen, terwijl je toch echt 'nee' zegt?

Twee collega's van mij geven op woensdag 8 april 2009 deze leuke en vooral leerzame workshop in Rotterdam. Deze avond kijk je voor welke verzoeken je wilt bedanken en hoe je van je ‘nee' een groot en sterk NEE kunt maken, zonder jezelf geweld aan te doen.

Pauline Hallink is een enthousiaste coach die mensen weet te motiveren om de ontwikkeling van hun leven in eigen hand te nemen. Zij heeft een eigen bureau en houdt zich bezig met job coaching, communicatie, sollicitatie- en promotietrainingen.www.hallinkcoaching.com

Joan Verdegaal heeft jarenlange ervaring in de journalistiek. Door een oogziekte moest het roer om, ze heeft van haar zwakte haar sterkte gemaakt. Nu houdt zij zich in haar coachpraktijk bezig met persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen, assertiviteit en verlies.

De workshop kost 29 euro en is te reserveren http://www.vrouwenwoensdag.nl/agenda/350 via www.the-hub.net



naar home
naar ondernemers MKB
naar particulieren
coach-counsellor.nl

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]